söndag 1 februari 2009

What women want

Har ni sett filmen med samma titel som rubriken? Tänk att för en dag få gåvan att läsa det motsatta könets tankar. Vi efterlyser en film därvi tjejer får en inblick i karlarnas liv och tankesätt. Det skulle underlätta en hel del!
Det manliga släktet säger så mycket konstiga saker som är omöjliga att tolka och helt ärligt i våra öron känns oärliga och bara fel.
Killar säger att de är så lätta att läsa av, men fan vad fel de har! Vi behöver en manual för att tyda de runor som ploppar ur deras munnar, för att inte tala om kroppsspråket... Det är ju klart att det för killarna är lätt att säga att de är lätta att läsa av... för de själv är just killar och därför tänker som de gör och säger det de säger osv.
Vi tjejer blir inte kloka på det här! Vad fasen rör sig i skallarna på karlar?

1 kommentar:

  1. Vi vet inte själva vad som rör sig i huvudet på oss män...

    Såg på discovery ett program om en mus art, där honan sänder ut en parmfym liknade doft till hannen under uppväxten av mus ungarna. Hannen blir helt borta i tillvaron och gör allt som hon vill.Matar ungarna, tar hand om boet, hämtar mat, skyddar boet, osv...han går inte en meter utanför boet. Mus honan hon å sin sida skaffar sig flera hannar så att denna mus art kan bli större. Smarta möss...

    SvaraRadera